We're Exact!

Apr 20

Vertalingen

słownik

Gewone vertalingen



EVTT biedt vertaling van teksten aan:


- van het Nederlands en het Engels naar het Pools


- van het Pools naar het Engels en het Nederlands

Het motto van EVTT is “exact zijn”. Onze vertalingen zijn trouw naar het origineel, maar we vinden dat een vertaling meer is dan alleen het precies omzetten van woorden van de ene naar de andere taal. Vertalen is communiceren; een vertaling is bedoeld om een zekere inhoud en context aan een bepaalde ontvanger over te brengen. Daarom passen wij de stijl van de vertaling aan het bericht en de vorm van de tekst aan. 

Voorbeelden van uitgevoerde vertalingen omvatten: strategieën, rapporten, contracten, wettelijke documenten, ambtelijke en diplomatieke brieven, artikelen uit specialistische pers (economische, sociale en politieke onderwerpen), informatieve materialen en spreekbeurten (sociale thema’s en mensen rechten), films, websites of curriculum vitae (CV).  


Beëdigde vertalingen

EVTT voert tevens beëdigde vertalingen van het Nederlands naar het Pools uit. Onze vertaler is ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers – Rbtv. We kunnen derhalve diensten verlenen aan klanten die interesse hebben in vertalingen die het waarmerk van een beëdigde vertaler vereisen. 

News