We're Exact!

Mar 28

Over ons

De oprichster van EVTT - Sylwia Seweryn komt uit Warschau. Sinds 2008 woont ze in Eindhoven in Noord Brabant. In Nederland heeft ze een cursus voor vertalers in strafzaken (HBO niveau) gevolgd, aangeboden door de Stichting Instituut van gerechtstolken & - vertalers en vervolgens is ze ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers – Rbtv.

Ze studeerde eerder in Polen, waar ze de masterstudie Engelse filologie op de Universiteit van Warschau en de postgraduate studie Maatschappelijke Communicatie en Media op de Poolse Academie van Wetenschappen heeft afgerond, en ook in Italië waar ze de Mastertitel in het Europese Integratiemanagement en –beleid op de Universitiet van Bologna heeft behaald.
 

Al meer dan 15 jaren houdt ze zich met vertalingen bezig. Ze heeft een ruime beroepservaring, verkregen zowel in de privé-, als publieke sector en bij de internationale en niet-gouvernementele organisaties. Ze werkte samen met o.a. Hortex Holding SA - Afdeling Strategisch Marketing, Europese Commissie (Phare project); United Nations Information Centre Warschau, het Ministerie van Gezondheid, Open Society Institute, het tijdschrift “Leger en Educatie” en vertaalbureaus.
 

Sylwia Seweryn nam deel aan het organiseren van het taalcentrum “Nederlands Leren in Tilburg”, waarbij ze sinds een paar jaar les Nederlands verzorgt. 

News